Sepia amb all i pebre

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,2 kg de sèpia bruta (aproximadament)
  • 6 grans d'all
  • Pebre al gust del cuiner
  • 1 nyora escaldada
  • 2 llesquetes de pa
  • 2 dl de vi blanc
  • 3 dl d'oli d'oliva
  • ¼ kg de mongetes seques
  • 1 kg de patates
  • ¾ l de fumet de peix

4 racions

Elaboració

Netegeu la sèpia i un cop la tingueu neta la talleu a trossos grossos i la poseu en una cassola amb una mica d’oli, a foc lent i tapat amb un recipient que hi poguem posar 2 dits d’aigua, això anomenem ofegar la sèpia, més o menys 1 hora i mitja i obtindrem una sèpia tova, apart prepareu la picada.
En una paella petita, fregiu la meitat dels alls. Fiqueu la resta dels alls, la nyora, que haureu escaldat prèviament, les llesquetes de pa i el vi blanc dins un pot i, amb l'ajut de la batedora, feu la picada.
Tot seguit, agafeu la picada i afegiu-hi el fumet de peix. Amb l'ajut d'una batedora, desfeu bé la picada e incorporeu a la cassola conjuntament amb la sèpia, quan arrenqui el bull, tireu-hi les patates, que prèviament haureu pelat i tallat a trossos ( trencades )
Quan les patates estiguin gairebé cuites, afegiu-hi les mongetes seques, deixeu-la coure 3 minuts i ja ho teniu a punt per emplatar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1726 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: