Canape de tonyina a les fines herbes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 llaunes grans de tonyina en aigua escorregudes
  • 8 rodanxes primes de pa integral
  • 8 tallets de formatge mozzarella
  • 1 ceba tallada a rodanxes
  • 8 fulls d'espinacs tallades a tires primes
  • 1 tomàquet gran tallat en rodanxes

Per a la salsa:

  • 1 pot de nata
  • 2 cullerades de coriandre finament picat
  • 2 cullerades de julivert finament picat
  • 2 grans d'all
  • vinagre de poma al gust
  • 1 cullerada d'alfàbrega picada
  • 1 dau de brou de peix
  • sal i pebre al gust

4 racions

Elaboració

Liquar tots els ingredients de la salsa i barrejar amb la nata.
Afegeix la meitat d'aquesta barreja a la tonyina i regirar.
Muntar canapes amb tots els ingredients sobre una rodanxa de pa integral i banyar amb la salsa restant.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1142 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: