Bròquil a la provençal

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 bròquils mitjans
  • 3 grans d'all picats
  • 1 got de julivert fresc picat
  • 3 cebes blanques picades
  • sal i
  • oli

Elaboració

Es cou el bròquil al vapor.
S'unta amb oli una font per forn, s'agrega una mica d'aigua, perquè no s'enganxi, es col.loca el bròquil i es cobreix amb els altres ingredients, s'introdueix en el forn ben calent, 225º centígrads, fins que es dauri, per al que necessitarà aproximadament uns quinze minuts.
S'assaona al gust i se serveix immediatament.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3755 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: