Llenties a l`estil de Ayerbe

Categoria:
Típica de: Espanya → Pirineu Aragonès
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500g de llenties,
  • Mitja orella de porc,
  • 1 cua de porc,
  • Mitja careta de porc,
  • 2 botifarrons,
  • 2 xoriços de cuinar,
  • 1 ceba,
  • 2 fulles de llorer,
  • Oli, aigua i sal

4 racions

Elaboració

Trossegem les carns i coem amb aigua a foc mitjà.
Quan comença a bullir es escuma i es deixa hora i mitja més.
Quan faltin 40 minuts per a aquest temps, afegim les llenties a l'olla.
Tallem la ceba, fina, i la fregim en una paella fins que es dauri, afegim la sal, i ho afegim a l'olla amb el llorer, el botifarró i el xoriço tallats a rodanxes gruixudes.
Deixem que bulli 10 minuts i ho retirem del foc, servir de seguida

Notes

Ayerbe poble aragonès al Somontano pirinenc.
Aquest plat es pot preparar amb mongetes en comptes de llenties i és molt propi per a un dia fred d'hivern


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1175 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: