Spaghetti amb xapinyons a la llimona

Ingredients

  • 500 gr. de spaghetti,
  • 400 gr. de xampinyons tallats a lamines,
  • Oli,
  • 1 ramet de julivert,
  • 2 llimones,
  • Sal,
  • Pebre.

4 racions

Elaboració

Rentar els xampinyons i talla'ls a làmines.
Posar-los a coure amb quatre cullerades d'oli i una mica de suc de llimona.
Condimentar amb una mica de sal.
Coure els spaghetti amb aigua i sal fins que estigin al dente.
Escorre'ls i condimentar amb sal, pebre, suc de llimona, julivert i els xampinyons tallats.
Remenar i servir ben calents
s

Notes

Recepta fàcil i ràpida per a un dia amb presses


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: