Daurada al forn amb formatge d'ovella pecorino i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 daurada de 1 Kilo
- 50 grams de formatge pecorino
- 4 patates
- 2 grans d'all
- 1 manat de julivert
- Oli d'oliva la quantitat necessària
- Sal i pebre al gust
Elaboració
Netejar i rentar la daurada.
Picar conjuntament el julivert i l'all, ratllar el formatge d'ovella pecorino, i pelar i tallar les patates a rodanxes.
En una font de pyrex o una font de forn ben untada amb oli, afegir la meitat de la picada d'all i julivert, la meitat de les patates i la meitat de formatge d'ovella pecorino.
Col • locar la daurada sobre la capa de patates, julivert i formatge d'ovella, a continuació recobrir-la amb els mateixos ingredients.
Afegir l'oli, la sal, el pebre al gust i introduir la font al forn ben calent (200 º).
Deixar coure durant aproximadament 40 minuts, comprovant que les patates no s'enganxin al fons.
Notes
Un peix molt apreciat, de carn blanca, magra, delicada i saborosa, preparat a l'estil pugliés
Entre els habitants de la Bari vella s'acostuma a rentar les daurades en aigua de mar, deixar-les marinar en oli i llimona i cuinar-les en les brases, ruixant de tant en tant amb el suc del marinat. Cuinades segons aquesta antiga recepta, se les anomena daurades "alla Sant Nicola".
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1373 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.