Daurada al forn amb formatge d'ovella pecorino i patates

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 daurada de 1 Kilo
  • 50 grams de formatge pecorino
  • 4 patates
  • 2 grans d'all
  • 1 manat de julivert
  • Oli d'oliva la quantitat necessària
  • Sal i pebre al gust

Elaboració

Netejar i rentar la daurada.
Picar conjuntament el julivert i l'all, ratllar el formatge d'ovella pecorino, i pelar i tallar les patates a rodanxes.
En una font de pyrex o una font de forn ben untada amb oli, afegir la meitat de la picada d'all i julivert, la meitat de les patates i la meitat de formatge d'ovella pecorino.
Col • locar la daurada sobre la capa de patates, julivert i formatge d'ovella, a continuació recobrir-la amb els mateixos ingredients.
Afegir l'oli, la sal, el pebre al gust i introduir la font al forn ben calent (200 º).
Deixar coure durant aproximadament 40 minuts, comprovant que les patates no s'enganxin al fons.

Notes

Un peix molt apreciat, de carn blanca, magra, delicada i saborosa, preparat a l'estil pugliés
Entre els habitants de la Bari vella s'acostuma a rentar les daurades en aigua de mar, deixar-les marinar en oli i llimona i cuinar-les en les brases, ruixant de tant en tant amb el suc del marinat. Cuinades segons aquesta antiga recepta, se les anomena daurades "alla Sant Nicola".


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1373 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: