Pastís de pollastre, pomes i coco

Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 massa trencada ja preparada
  • 2 pits de pollastre
  • 2 porros
  • 2 pomes
  • 2 cebes
  • 1 llauna de 200 ml de llet de coco
  • 2 cullerades de curri
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

Elaboració

Tallar en trossos: pits de pollastre, porros, pomes i cebas.
En un wok o en una paella, sofregir en oli d'oliva les cebes i els porros.
A continuació les pomes i els pits de pollastre.
Afegir la sal, el pebre, el curri i la llet de coco.
Sofregir tot fins que el pollastre estigui ben cuit i les verdures tendres.
Desenrotllar la pasta trencada en un motlle per a pastissos.
Abocar la preparació i colocar al forn durant 30 minuts a 180 graus.

Notes

En acabar la cocció pot empolvorar el pastís amb coco ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1762 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: