Mini plumas ratlladas en amanida amb salmó i mongeta tendra

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de mini plumas ratlladas
  • 350 grams de mongeta tendra
  • 150 grams de salmó fumat
  • 20 grams d'oli d'oliva verge
  • Sal al gust

4 racions

Elaboració

Coure les mongetes en aigua amb sal, a continuació tallar-les en trossets d'aproximadament un centímetre.
Tallar el salmó fumat a daus.
Coure la pasta en abundant aigua amb sal, escórrer i refredar immediatament.
Incorporar tots els ingredients a la pasta, salar al gust i afegir una mica d'oli, a continuació servir.

Notes

Pots guarnir el plat al teu gust afegint pinyons torrats i picats.
Pots utilitzar un tros de salmó fresc per substituir el fumat, i així obtenir un sabor encara més delicat i agradable per als nens.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1425 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: