Canelons a la bolonyesa

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 150 grams de formatge mozzarella tallat a daus molt petits
  • 50 grams de mantega
  • 400 grams de carn de vedella
  • 200 grams de carn de porc
  • 1 tros d'api blanc pelat i picat fi
  • 50 grams de xampinyons nets i picats fins
  • 1 got de xerès
  • Sal i pebre al gust

4 racions

Elaboració

En una cassola ofega els xampinyons amb la mantega durant 10 minuts i despres afegeix l'api
Quan estigui tou afegeix el xerès i espera que s'evapori, després incorpora la carn i deixa coure durant 25 minuts
Tritura tot ben fi, afegeix la mozzarella, barreja bé i omple els canelons
Cobreix amb salsa beixamel.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1024 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: