Canelons de xai

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 400 grams de cuixa de xai a daus.
  • 2 pebrots verds.
  • ½ got de vi blanc sec.
  • 6 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • 2 grans d'all picats.
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Ofega els pebrots fins que estiguin tous i afegeix el xai amb l'all
Daura i afegeix el vi, esperar que redueixi i afegeix l'extracte de tomàquet, una mica de brou, la sal i el pebre.
Cou durant 2 hores aproximadament a foc molt lent.
Quan s'hagi consumit el brou, tritura tot.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2363 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: