Pastis de pinya y formatge fresc en una base de chocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 g de flocs de blat de moro
  • 200 g de xocolata(100 g de xocolate amb llet i 100 g fosc)
  • 100 ml de nata
  • 1 llauna de pinya a trossos
  • 1 full de gelatina blanca
  • 400 g de formatge fresc
  • 150 ml de suc de pinya + el suc d'una llimona
  • 50 g de sucre
  • 400 ml de crema de llet

12 racions

Elaboració

Fon la xocolata al bany maria o al microones, afegeix 100 ml de nata líquida i remena fins a aconseguir una massa brillant.
Barreja els cereals a la massa de xocolata i barreja bé.
Col·loca els flocs al fons d'un motlle desmuntable amb paper de forn.
Estén la barreja de flocs de blat de moro de xocolata de manera uniforme sobre el sòl i posa a la nevera que se solidifiqui.
Mentrestant, remulla la gelatina en una mica d'aigua freda. Esprem després d'aproximadament 10 minuts i dissol en aigua.
Barreja el formatge amb la pinya, el suc de llimona i el sucre i remena fins que quedi suau.
Batre la crema a punt de neu.
Barreja la barreja de formatge a poc a poc amb la gelatina fosa. Finalment agrega, la crema batuda al punt.
Distribueixi trossos de pinya a la base de xocolata, deixar algunes peces per adornar.
Posa la barreja de formatge crema fresca al fons de la forma i reserva durant 2 hores a la nevera.
A continuació, traieu amb cura el cèrcol desmuntable i el pastis es pot gaudir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1599 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: