Risotto de carbassa i porro

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de carbassa, Hokkaido
  • 2 cullerades d'oli
  • Sal i pebre
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1.2 litres de brou calent
  • 30 g de mantega
  • 300 g d'arròs (Arborio)
  • 150 ml de vi de Porto, blanc
  • 60 g de parmesà
  • 40 g de mantega

Elaboració

Treu les llavors de la carbassa Brush, talla i fregeix durant 3-4 minuts en una paella amb oli, fins que la carbassa sigui daurada, però no cuita.
Assaona amb sal i pebre i retira la paella del foc.
Talla el porro a rodanxes, i la ceba en cubs.
Sofregeix la ceba amb 30 grams de mantega durant 3 minuts, afegeix l'arròs i cuina durant altres 2-3 minuts.
Desglaça amb vi de Porto, i a continuació, afegeix cullerades de brou calent.
Al cap de 12 minuts afegeix el porro, després d'altres 5 minuts agrega la carbassa i cuina tot fins que l'arròs estigui al dente.
Ratlla el parmesà i barreja junt amb els 40g de mantega en el risotto.
Assaona al gust i serveixi amb tot seguit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2112 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: