Risotto de carbassa i porro

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de carbassa, Hokkaido
  • 2 cullerades d'oli
  • Sal i pebre
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1.2 litres de brou calent
  • 30 g de mantega
  • 300 g d'arròs (Arborio)
  • 150 ml de vi de Porto, blanc
  • 60 g de parmesà
  • 40 g de mantega

Elaboració

Treu les llavors de la carbassa Brush, talla i fregeix durant 3-4 minuts en una paella amb oli, fins que la carbassa sigui daurada, però no cuita.
Assaona amb sal i pebre i retira la paella del foc.
Talla el porro a rodanxes, i la ceba en cubs.
Sofregeix la ceba amb 30 grams de mantega durant 3 minuts, afegeix l'arròs i cuina durant altres 2-3 minuts.
Desglaça amb vi de Porto, i a continuació, afegeix cullerades de brou calent.
Al cap de 12 minuts afegeix el porro, després d'altres 5 minuts agrega la carbassa i cuina tot fins que l'arròs estigui al dente.
Ratlla el parmesà i barreja junt amb els 40g de mantega en el risotto.
Assaona al gust i serveixi amb tot seguit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: