Canelons de la granja

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 1 pit de pollastre desossat.
  • 3 fetges de pollastre.
  • 5 talls de pernil serrà picat.
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 3 cullerades de crema de llet.
  • 1 culleradeta de marduix picat.
  • Mantega.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Fregir el pit amb la mantega, els fetges i el marduix.
Picar bé i deixar que refredi.
Afegir llavors el formatge, el pernil i la crema de llet, salpebrar al gust.
Farcir els canelons i cobrir amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

772 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: