Canelons de York

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 250 grams de pernil dolç.
  • 150 grams de carn de porc picada.
  • 100 grams de formatge ratllat.
  • 25 grams de mantega.
  • 1 ceba.
  • 2 ous.
  • 1 cullerada d'extracte de tomàquet.
  • 3 cullerades de crema de llet.
  • Julivert.

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba en la mantega i afegeix el pernil, la carn de porc, l'extracte de tomàquet i la crema de llet.
Retira del foc i afegeix els ous, el formatge i el julivert.
Posa al foc de nou.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge pel damunt i gratina al teu gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: