Cake d'avellanes i xocolata

Ingredients

  • Paper de forn per enformar
  • 200 g de mantega, estovada
  • 150 g de sucre
  • 1 mica de sal
  • 4 ous
  • 200 g de farina
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 75 grams de Xocolata amb llet, trossejada
  • 75 g de xocolata negra, trossejada
  • 100 g d'avellanes picades
  • Sucre glaç per empolvorar

4 racions

Elaboració

Bat la mantega fins que es formin puntes.
Incorpora el sucre i la sal.
Afegeix els ous i barreja fins que la crema es torni don color clar.
Barreja la farina i el llevat en pols, i barreja amb la xocolata i les avellanes.
Aboca la barreja en la llauna de Cake coberta amb paper d'enfornar, allisa la superfície.
Col•loca a la part inferior del forn prees calfat a 180 graus i cou durant uns 50 a 60 minuts.
Deixa refredar i empolvora el pastís amb sucre en pols.

Notes

Per a 1 llauna de Cake de 28 cm de longitud, en surten 12 peces.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1977 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: