Pebrots al Forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de barreja d'arròs salvatge
- Una mica de sal
- 3 pebrots (vermells)
- 3 (grocs)
- 1 ramat de Julivert
- ½ tija d’api
- 1 porro
- 3 cullerades de mantega (o 4 i una mica per grassa la forma)
- 2 cullerades de farina
- 250 ml de brou vegetal
- 250 ml de llet
- 1 o 2 cullerades de mostassa
- Pebre
- Sucre
- Suc de llimona
- 250 g de pèsols
- 150 g de formatge ratllat
4 racions
Elaboració
Cou l'arròs en aigua i sal d'acord amb les especificacions del paquet.
Talla a la meitat els pebrots longitudinalment, renta i treu les llavors, pica el julivert, renta el porro i l’api i talla a rodanxes fines.
Escalfa 2 cullerades de mantega en una paella, afegeix la farina, porta a ebullició i remena durant 2 minuts, agrega el brou i la llet, cou sense deixar de remenar, assaona amb la mostassa, el pebre, la sal, un pessic de sucre, i suc de llimona
Pre escalfa el forn a 180 graus, i grassa la forma amb mantega
Sofregeix totes les verdures, menys els pebrots, amb la resta de mantega (1 o 2 cullerades), durant 5 minuts i assaona al gust
Barreja amb l’arròs 2 cullerades de julivert i salsa de mostassa
Omple amb la barreja els pebrots preparats i col•loca a la forma per al forn
Distribueix el formatge per sobre dels pebrots i aboca 1 decilitre d’aigua a la forma
Cou els pebrots en el forn aproximadament uns 30 minuts
Serveix el plat empolvorat amb julivert.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1370 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c