Canelons Niça

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 500 grams d'albergínies.
  • 500 grams de carabassons.
  • 250 grams de pebrots.
  • 250 grams de tomàquets madurs.
  • 4 cebes.
  • 4 grans d'all.
  • Oli.
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli posa la ceba picada fina i deixa daurar.
Afegeix l'all fins que desprengui l'aroma, i després els pebrots picats petits.
Fregeix fins que estigui tot tou.
Afegeix les albergínies i quan estiguin toves, els carabassons picats fins.
Quan els carabassons estiguin tous, incorporar el tomàquet ratllat, deixa consumir l'aigua i salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: