Cassola Aromatica D'arròs i Verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per l'arròs:
- 200 g d'arròs
- 400 ml de brou de verdures
- 1 gra d’all
Per a les verdures:
- 1 manat de pastanagues
- 6 varetes d’api
- 2 pebrots vermells
- 250 ml de brou de verdures
També:
- 2 ous
- 100 g de formatge ratllat
- 1 petit manat de julivert
- Sal, pebre i nou moscada
4 racions
Elaboració
En una cassola, porta a ebullició 4 dl de brou de verdures (aigua i 2 culleradetes de brou de verdures instantani).
Pela una dent d'all, i amb la premsa d'all, prem en el líquid.
Afegeix l'arròs, tapa i cuina a foc lent durant 25 minuts.
Mentrestant, pela les pastanagues i talla a rodanxes.
Renta las tijas d'api, retira els fils i talla en trossos petits.
Renta, neteja i talla en trossos, els pebrots.
En una cassola, prepara el brou de verdures amb 250 ml d’aigua i 2 culleradetes de brou de verdures instantani, fes bulli i afegeix les verdures, cou durant uns 5 minuts a foc lent.
Cola les verdures, tenint cura de recollir el brou en un recipient.
Posa l'arròs cuit en un motlle greixat i aplana la superfície.
Al damunt reparteix uniformement les verdures.
Agrega els ous en el brou vegetal recol•lectat i bat amb una forquilla, condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Aboca el líquid sobre les verdures, escampa el formatge ratllat i cou al forn prees calfat a 200 graus durant uns 30 minuts.
Renta el julivert, asseca l’aigua sobre paper absorbent de cuina, talla i escampa sobre la cassola.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1711 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.