Gratinat de Peix amb Ametlles
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba, vermella
- 1 gra d'all
- 400 g d'espinacs congelats, descongelats abans del seu ús
- 250 g crema de llet
- Sal
- Pebre
- 600 g de filets de bacallà fresc
- 0.5 Llima
- 4 cullerades d'ametlles pelades
- 1 culleradeta de la barreja d'herbes seques,
4 racions
Elaboració
Prees calfa el forn a 170 graus
Pica la ceba i l'all.
Esprem bé els espinacs, barreja amb la ceba, l'all i la crema de llet, assaona amb sal i pebre i distribueix en una font refractària.
Tallar el peix en trossos grans, assaona amb una mica de sal i posa al damunt dels espinacs.
Talla la llima per la meitat, talla a rodanxes fines i col•loca sobre els talls, de peix.
Pica les ametlles gruixudes.
Escampa les ametlles i la barreja d'herbes sobre el gratinat.
Col•loca, el gratin al centre del forn i cuina durant uns 20 minuts.
Serveix amb arròs.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1183 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.