Salmó en adob d'Àsia

Ingredients

Per prop de 12 persones:

  • Un filet de salmó amb la pell (al voltant d'1,7 kg)
  • 5 tiges d’herba de llimona
  • 10 fulles de llima quefir
  • 100 g de gingebre
  • 100 g de sal marina gruixuda
  • 80 g de sucre
  • 1 cullerada d'oli

12 racions

Elaboració

Renta el filet de salmó, asseca i retira les espines existents.
Neteja l'herba de llimona i talla la meitat inferior més gruixudes a trossos.
Renta les fulles de llima quefir, asseca i talla en tires.
Pela l’arrel de gingebre, i tallat a rodanxes.
Posa l’herba de llimona, les fulles de llima i el gingebre amb la sal del mar i el sucre en un bol.
Estén la meitat de l'adob en una gran forma plana.
A continuació, posa la cara de la pell cap avall i distribueix la resta d’adob al costat de la carn del salmó i deixa el peix cobert amb un embolcall de plàstic.
Reserva a la nevera almenys 12 hores.
Treu de l'adob, renta el salmó, asseca i pinzella amb oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1123 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: