Salmó en adob d'Àsia
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per prop de 12 persones:
- Un filet de salmó amb la pell (al voltant d'1,7 kg)
- 5 tiges d’herba de llimona
- 10 fulles de llima quefir
- 100 g de gingebre
- 100 g de sal marina gruixuda
- 80 g de sucre
- 1 cullerada d'oli
12 racions
Elaboració
Renta el filet de salmó, asseca i retira les espines existents.
Neteja l'herba de llimona i talla la meitat inferior més gruixudes a trossos.
Renta les fulles de llima quefir, asseca i talla en tires.
Pela l’arrel de gingebre, i tallat a rodanxes.
Posa l’herba de llimona, les fulles de llima i el gingebre amb la sal del mar i el sucre en un bol.
Estén la meitat de l'adob en una gran forma plana.
A continuació, posa la cara de la pell cap avall i distribueix la resta d’adob al costat de la carn del salmó i deixa el peix cobert amb un embolcall de plàstic.
Reserva a la nevera almenys 12 hores.
Treu de l'adob, renta el salmó, asseca i pinzella amb oli.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1123 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.