Chips de parmesà

Ingredients

  • Per a 8 peses
  • 8 cullerades de parmesà

8 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 220 ° C.
Col·loca, una bona cullerada plena de formatge parmesà a intervals d'aproximadament 2 a 3 cm en una safata per coure de silicona (També pot utilitzar una safata per enfornar, folrada de paper fosforitzat), i prem lleugerament.
Cuina de 3 a 5 minuts o fins que estiguin daurats i cruixents refreda i serveix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2239 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: