Pasta amb colinap i bròquil

Ingredients

  • 1 colinap
  • 350 grams de bròquil
  • 8 dl de brou de verdures fort
  • 400 grams de pasta del teu gust
  • 75 grams de formatge ratllat
  • 1 dl i ½ de crema
  • 1 manat d'anet
  • Sal

4 racions

Elaboració

Talla la colinap a daus.
Talla el bròquil a daus més o menys, grans, com la colinap.
Bull el brou en una cassola gran.
Col·loca les verdures i la pasta al brou.
Porta a ebullició i deixa coure a foc lent, cobert, durant uns 10 minuts, remenant ocasionalment.
Barreja bé amb el formatge i la crema i deixa que s'escalfi el conjunt.
Pica finament l'anet i espolsa pel damunt.
Assaona amb sal i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1852 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: