Mandonguilles de pollastre amb salsa de ceba i iogurt

Ingredients

  • Per 30 a 35 peces

Salsa de iogurt:

  • 1 ceba vermella petita
  • 1 gra d'all gran
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • ½ manat de julivert
  • 350 grams de iogurt grec natural.

Mandonguilles:

  • 200 grams de pits de pollastre
  • 1 rovell d'ou
  • ½ manat de julivert
  • ½ manat de cibulet
  • 1 botifarra de porc fresca, sobre uns 110 grams
  • 25 grams de pa ratllat
  • ½ cullerada de curri en pols
  • 1,5 cullerades de salsa de soja
  • Sal i pebre negre
  • 6 cullerades d'oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Salsa de iogurt:

Per a la salsa de iogurt, pela la ceba i el gra d'all.
Talla la ceba a quarts i després a rodanxes fines.
Pela el gra d'all i talla a rodanxes fines.
Fregeix lleugerament, en una paella petita amb oli.
Assaona amb sal i posa en un recipient petit.
Talla finament el julivert.
Posa el iogurt a la barreja de ceba i barrejar bé.
Assaona amb sal.
Reserva en un lloc fresc, fins al moment de servir

Mandonguilles:

Esbandeix els pits de pollastre amb aigua freda i eixuga bé amb tovalloles de paper de cuina.
Talla els pits de pollastre a daus petits.
Posa en el got del cúter, agrega l'ou batut i tritura fins que quedi una massa, no gaire fina.
Col·loca la massa en un bol.
Pica el julivert ben fi.
Talla les cebes tendres a cubs i barreja les dues coses a la massa de pollastre.
Agrega la carn de la botifarra, el pa ratllat, el curri, la salsa de soja, la sal i el pebre i barreja bé el conjunt.
Amb la massa forma boles de la mida que més et convinguin.
Fins al moment de fregir-les, reserva la preparació, a la nevera.
En una paella antiadherent, calenta l'oli d'oliva.
Fregeix les mandonguilles fins que estiguin daurades, al voltant de 4-5 minuts i escorre sobre paper absorbent de cuina.
Serveix les mandonguilles enganxades a un escuradents i a part la salsa de iogurt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3135 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: