Ous amb salsa, pasta i bròquil

Ingredients

  • 5 dl de llet
  • 1 cullerada de farina blanca
  • 1 cullerada de mostassa granulada
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 6 ous durs
  • 1 manat de cibulet
  • 300 grams de bròquil
  • 500 grams de tallarines amples
  • Aigua salada, bullent
  • 1 cullerada de mantega
  • ¾ de culleradeta, de sal.

4 racions

Elaboració

Aboca en un cassó, la llet, la farina i la mostassa, porta a ebullició sense deixar d'agitar.
Redueix el foc, i bull a foc lent, durant uns 5 minuts.
Condimenta al gust.
Pela els ous durs, talla per la meitat i afegeix a la salsa, cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Talla el cibulet i escampa pel damunt dels ous i la salsa.
Talla el bròquil en ramells, i cuina junt amb la pasta, en aigua amb sal, fins que estigui al dente, escorre, barreja la mantega, i condimenta amb sal si és necessari.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1532 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: