Mató amb capes de fruites fresques i xocolata blanca

Ingredients

  • 100 grams de xocolata, blanca, picada
  • 250 grams de mató
  • 100 grams de iogurt natural
  • 1 cullerada de sucre en pols
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • La pell d'1 llimona orgànica
  • Suc de mitja llimona
  • 150 a 200 grams de fruites fresques, per exemple, gerds, nabius
  • I maduixes
  • Encenalls de xocolata, blanc, per a la decoració

6 racions

Elaboració

En primer lloc, la xocolata blanca es fon en un bany d'aigua calenta. Ha de ser a trossos, ja que es fon més de pressa.
En un altre bol, es barreja el mató, el iogurt natural, el sucre en pols i el sucre de vainilla s'agita fins que tot estigui ben connectat.
Després s'agrega la pela de la llimona orgànica i el suc de la meitat d'aquesta.
Al final s'agrega la xocolata fosa i es barreja bé, es reserva com a mínim unes 3 o 4 hores a la nevera, d'aquesta manera la crema serà ferma.
Després d'aquest temps de repòs, es pot preparar en petites capes, copes de postres amb la barreja de mató i fruites fresques com els gerds, maduixes, nabius, etc. i pel damunt decorar amb encenalls de xocolata blanca


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1132 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: