Rotllo rostit amb carn picada
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llesques de pa, del dia anterior
- Llet
- 2 dents d'all
- 1 remet de julivert
- 1,5 kg de carn picada
- 3 ous
- 1 pessic de sal
- 1 pessic de pebre
- 1 pessic de pebre vermell
- 1 pessic de pebre de caiena
- 200 grams de pernil cuit
- 2 cebes
- 2 llonganisses de porc fresques
- 1 tros de paper de forn
6 racions
Elaboració
Remulla les llesques de pa amb la llet.
Pela una ceba i un l'all, i pica ben fi.
Renta el julivert, espolsa i asseca amb paper de cuina i pica ben fi.
Retira el pa de la llet, prem bé, aixafa i junt amb la carn picada, els ous, la ceba, l'all i el julivert, mescla fins a obtenir una massa ben homogènia.
Folra la safata del forn, amb paper fosforitzat i escampa uniformement per sobre el preparat de carn picada.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Prem la carn de la llonganissa.
Talla el pernil en cubs.
Pela i pica la ceba i l'all restants, barreja amb el pernil i la carn de la llonganissa, i distribueix per sobre de la massa.
Amb l'ajuda del paper de forn, forma un rotllo.
Enforna la safata i cuina el rotllo de carn durant uns 45 a 50 minuts.
Retira i deixa reposar 10 minuts.
Talla a rodanxes, i serveix amb patates rostides al forn i una bona amanida verda.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1946 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.