Mousse de cava amb cireres

Ingredients

  • 3 dl de cava de mi-sec
  • 3 ous frescos
  • 70 grams de sucre
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 1 cullereta de midó de blat de moro (Maizena)
  • 2 dl de crema
  • 6 galetes d'avellanes
  • 100 grams de compota de cireres o cireres

4 racions

Elaboració

Bull el cava.
Bat els ous, el sucre, el sucre de vainilla i la maizena.
Aboca el cava a la massa d'ou i calenta, sense deixar de remenar.
Posa tot en un caso i cuina lentament, just abans del punt d'ebullició, fins que s'uneixi la crema (no deixis bullir, en cas contrari coagularia el rovell d'ou).
Cola en un bol la crema, amb un colador fi i deixa refredar.
Col·loca un embolcall de plàstic de cuina, directament sobre la crema, de manera que no es formi una pell al damunt.
Bat la crema a punt de neu i barreja en la massa freda.
Aixafa les galetes d'avellanes.
Posa en gots als, les cireres, les galetes aixafades i la crema.
Refrigera a la nevera, fins al moment de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: