Pastís de patata i cansalada

Ingredients

  • 150 g de bacó-cansalada en trams
  • 1 kg de patates
  • 1 ram de cebes tendres
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • 100 g de formatge Gruyère
  • 6 ous

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus (part alta- superior).
Reserva a banda uns quants trams de bacó.
Talla el bacó restant en trossos d'1 cm i les patates en rodanxes de 2 mm de gruix.
Pica finament les cebes tendres.
Escalfa l'oli en una paella, fregeix les patates i fregeix suaument a foc mitjà durant uns 15 minuts.
Agrega la cansalada i fregeix durant 5 minuts més. Condimenta amb sal i pebre.
Retalla el formatge al damunt de les patates i barreja bé la mescla.
Bat bé, els ous i aboca a la paella i cou a foc lent durant uns 5 minuts sense remoure.
Cobreix el pastís de patata amb les llesques de bacó reservades.
Col·loca la paella al forn i deixa que el pastís de patata, reposi com a mínim durant 5 minuts.
Treu del forn i empolvora amb cebollí.

Notes

No sempre ha de ser pastís de formatge. Molt ben agraït per tota la família, és un bon pastís de patata i bacó amb ous i formatge Gruyère. Molt apropiat també per a un bufet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2066 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: