Cassola de coliflor amb formatge
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de patates (cuites)
- 1 tros de coliflor
- 3 cebas grans
- 4 rodanxes de pernil cuit
- 1 sobre de salsa holandesa
- 350 ml de brou de verdures
- 200 grams de Gouda
- Una mica nou moscada
- Pebre i una mica de sal
4 racions
Elaboració
Bull la coliflor en aigua salada durant uns 8 minuts, o fins que estigui al dente (depend de la mida).
Escórre la coliflor i divideix en floretes.
Talla les patates en rodanxes i el pernil en tires fines.
Talla les cebes en anells i salta amb una mica d'oli durant uns 8 minuts.
Afegeix les cebes rostides al brou i cuini uns 5 minuts.
Ratlla el formatge.
Preescalfa el forn a 250 graus
Greixa la cassola i col·loca a capas, primer les rodanxes de patata (condimentades amb nou moscada, pebre i sal), després les tires de pernil, després la coliflor i finalment les cebes.
Aboca la salsa holandesa pel damunt i empolva amb el formatge ratllat.
Posa la cassola al forn i gratina durant uns 10 minuts.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.