Crema de sidra dolça

Ingredients

  • 1 dl de most de poma dolç
  • 2 cullerades de maizena,
  • 2 ous, batuts
  • 5 dl de most de poma dolç
  • ½ llimona, suc i pela
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 dl de crema batuda

Elaboració

Barreja en un cassó, 1 dl de most amb la maizena, afegeix els ous batuts, remou bé i reserva.
Barreja en un cassó, 5 dl de most, el suc i la pela de llimona, el sucre i porta a ebullició.
Retira el cassó del foc, afegeix la barreja d'ou, sense deixar de batre, torna a bullir, remena constantment fins que la barreja estigui lligada a la crema.
Treu el cassó del foc i aboca immediatament la crema a través d'un tamís en un bol.
Tapa i deixa refredar.
Agrega la crema batuda i barreja bé.
Omple la crema de poma, en gots individuals i guarda a la nevera, fins al moment de servir.
Decora amb una rosta de poma ben fina, o una galeta o una neula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1232 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: