Postres de iogurt i tomàquets mel

Ingredients

  • Una llauna de tomàquets-mel, en conserva
  • 100 grams de bulgur
  • 100 ml de suc de taronja
  • 1 pessic de canyella en pols
  • 1 polsim de pols d'anís
  • 1 polsim de cardamom, en pols
  • 200 grams de iogurt grec al natural
  • 1 cullerada de mel
  • 80 grams de crema
  • 1 cullerada de sucre vainilla
  • 1 mango.

4 racions

Elaboració

Escorre els tomàquets de mel i conserva el suc.
Talla tomàquets a trossos petits.
Bull el bulgur breument amb el suc de taronja, suc de tomàquet reservat i espècies, deixa que s'infli a foc lent uns 7 minuts.
Després deixa refredar.
Barreja el iogurt amb la mel.
Bat la nata fins que estigui ben rígida, i agrega el sucre, vainilla.
Barreja la crema batuda amb el iogurt
Pela el mango, separa la polpa del nucli i talla a trossos petits.
Omple els gots, posa'n capes de bulgur, de crema de mango i tomàquets, si t'agrada, guarneix amb unes fulles d'alfàbrega.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: