Pesto de nous

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 30 grams de pa blanc del dia abans, en daus
  • 1 dl i ½ de llet
  • 130 gams de nous
  • 1 gra d'all
  • 4 rams de marduix
  • 30 grams de parmesà ratllat
  • ½ dl d'oli d'oliva
  • ½ culleradeta de sal.

1 racions

Elaboració

Barreja el pa i la llet en una tassa, i deixa reposar uns 15 minuts. Torra les nous en una paella recoberta, sense greix.
Tritura les nous, amb el pa, la llet, l'all i el marduix.
Agrega el formatge, l'oli i la sal i barreja bé.
A la nevera, es conserva uns quants dies.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: