Cassola de rossinyols fregits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 10 grams de mantega
  • 3 cullerades d'anet
  • 100 grams de rossinyols-chanterelles
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 1 ceba.

2 racions

Elaboració

Per la cassola de bolets, pela la ceba i talla a rodanxes fines.
A continuació, fregeix els rossinyols nets i tallats a meitats,
en una paella amb una mica d'oli.
Balanceja constantment.
Afegeix la ceba i condimenta amb sal i pebre.
Continua fregint els bolets durant uns 3 minuts mentre movem constantment.
Un cop cuits, condimenta els rossinyols amb una mica de mantega i anet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4536 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: