Cassola de rossinyols fregits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 10 grams de mantega
  • 3 cullerades d'anet
  • 100 grams de rossinyols-chanterelles
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 1 ceba.

2 racions

Elaboració

Per la cassola de bolets, pela la ceba i talla a rodanxes fines.
A continuació, fregeix els rossinyols nets i tallats a meitats,
en una paella amb una mica d'oli.
Balanceja constantment.
Afegeix la ceba i condimenta amb sal i pebre.
Continua fregint els bolets durant uns 3 minuts mentre movem constantment.
Un cop cuits, condimenta els rossinyols amb una mica de mantega i anet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

605 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!