Hamburgueses de cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de cigrons bullits
  • 2 ous
  • 1 gra d'all
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat
  • 100 grams de pa ratllat
  • 1 remet de julivert
  • Sal
  • Pebre negre

4 racions

Elaboració

En una batedora, posa els cigrons bullits, esbandits, i escorreguts si són de conserva.
Agrega els ous, el gra d'all pelat, el formatge parmesà, el pa ratllat i la meitat del julivert rentat.
Amaneix amb sal i pebre.
Bat i tritura fins a obtenir una massa lligada.
Separa la meitat i reserva, la resta continua triturant fins que quedi una mescla més fina.
Un cop obtingudes les dues textures, barreja totes dues en un bol i mescla bé amb una cullera, d'aquesta manera les hamburgueses tindran una millor consistència.
La massa ha de ser enganxosa però no massa tova, en aquest darrer cas pots afegir una mica més de pa ratllat.
Divideix la barreja en 8 parts i fes una bola de cadascuna, que després aplanaràs, fins a donar, la forma clàssica de les hamburgueses.
Amb un pinzell de cuina, pinzella les hamburgueses de cigrons a banda i banda amb una mica d'oli, i després cuina a la graella o a la paella, girant les dues cares.
Un cop llestes, espolsa la resta de julivert picat pel damunt.
Quan estiguin a punt, serveix-les ben calentes, acompanyades d'un plat, que pots escollir al teu gust.
Les pots acompanyar amb una amanida verda mixta o de tomàquets condimentats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3156 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: