Sopa d'all amb cloïsses

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 gr. de pa del dia anterior, 4 alls, ¼ kg de cloïsses, 1 ½ l. de brou, 1 culleradeta de pebre vermell dolç, oli pur d'oliva i sal

4 racions

Elaboració

Poseu una mica d'oli en una cassola, afegir els alls picats, remoure una mica i posar el pa tallat en llesques i deixar daurar una mica. Afegir el pebre vermell, abocar el brou calent i deixar bullir durant uns 25-30 minuts amb la cassola tapada ia foc baix. Rectifiqueu de sal. Incorporar les cloïsses i deixar-les fins que s'obrin. Servir calent.

Notes

Es pot fer amb rossellones, surt més econòmic, però igual de deliciosa. Jo vaig utilitzar un brou de verdures que tenia d'haver fet verdura al vapor, però amb aigua també queda bé.
Si us agrada una mica? alegre? doncs afegir una mica de pebre vermell picant. L'all no ha d'estar molta estona en cocció, si es crema pot amargar la sopa. Tenir en compte quan poseu el pa que no es cremi l'all. Les cloïsses és millor deixar-les un parell d'hores amb aigua i sal perquè deixin anar la sorra que puguin tenir, rentar-les bé abans de incorporar-les a la cassola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1045 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: