Coca de rovellons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 porció de pasta brisa o de Pitza, 400 grams de rovellons, 100 grams de cansalada, 1 brick de nata, 4 ous, sal, pebre i una mica de farigola o romaní

4 racions

Elaboració

Agafem la pasta brisa i la posem en un motlle. La punxem amb una forquilla i la deixem al forn, uns 10 minuts. Mentrestant, rentem i tallem els rovellons i la cansalada a tires. Passem la cansalada per una paella fins que quedi cruixent i la reservem. En el mateix oli fregim els rovellons que haurem tallat ben petits i al final afegim la cansalada. Barregem bé els rovellons i la cansalada amb un bric de nata, 4 ous i una mica de sal i pebre ..
Aboquem la barreja en el motlle i el deixem fer en el forn fins que la superfície estigui quallada

Notes

Deliciosa i molt fàcil de preparar


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: