Arròs amb col i bacallà

Ingredients

  • 400 g de bacallà
  • 300 g de col
  • 400 g d’arròs
  • 4 grans d’all
  • 1 ceba
  • 2 carxofes
  • 100 g de pèsols
  • 2 tomàquets
  • Oli, pebre vermell, safrà i sal

4 racions

Elaboració

Rostiu el bacallà a mig foc, traieu-ne la pell i les espines i esmicoleu-lo.
En una cassola de terra, sofregiu la ceba; quan la ceba sigui cuita, afegiu-hi el pebre
vermell i el tomàquet ratllat.
Un cop fet el sofregit, afegiu-hi les carxofes tallades a quarts, sense les
fulles més dures, i l’arròs.
Remeneu-ho una estona, aboqueu-hi 1/2 l d’aigua bullent, el bacallà i els pèsols, i aromatitzeu-ho amb el safrà.
Deixeu-ho coure 18 minuts, i, un cop apagat el foc, que reposi 5 minuts
més.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2477 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: