Bledes a la crema
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya
 Espanya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 quilo de bledes,
- 1 ceba, sal al gust,
- Pebre blanc mòlt al gust,
- 3 cullerades de mantega,
- 2 cullerada de formatge ratllat,
- 2 cullerades de farina,
- 2 cullerada de pinyons,
- I 1 / 2 litro de llet desnatada
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Rentar les bledes sota el raig d'aigua freda. 
Coure les fulles en abundant aigua bullint amb sal durant 5 minuts. 
Escórrer, picar i reservar. 
Peleu la ceba i picar-finament. 
Fondre 2 cullerades de mantega en una paella i ofegar la ceba fins que estigui transparent. 
Afegir la farina, donar unes voltes i incorporar la llet, la sal i el pebre. 
Coure uns 10 minuts sense parar de moure. 
A continuació, afegir les bledes i el formatge. 
Ofegar 2 minuts i posar en 4 cassoletes refractàries. 
Escampar-hi els pinyons i la mantega restant i gratinar, suaument.
														
Notes
Aquesta recepta es pot fer amb una barreja de les verdures que més us agradin, soles o barrejades, els pinyons es poden substituir per ametlles, avellanes, nous, anacards, etc.
 Etiquetes: 
						Vegetariana
 
						Etiquetes: 
						Vegetariana  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2226 visites.
 2226 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 30 min.
 30 min. Sopes i cremes
 Sopes i cremes Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram