Tallarines casolans

Ingredients

  • 1 / 2 K de tallarines
  • 1 pit de pollastre
  • 5 cullerades de mantega
  • ½ litre de llet
  • 35 grams de Maizena
  • 2 rovells
  • sal, pebre i nou moscada

Elaboració

Preparar les tallarines com s'indica a l'envàs.
Netejar i desossar el pit, tallar-la en trossos petits i daurar-los en una paella amb mantega fins que agafi color, condimentar amb sal i pebre.
A part fondre dues cullerades de mantega, afegir la maicena sense deixar de remenar, incorporar poc a poc la llet per obtenir una salsa, a la qual s'ha d'agregar els dos rovells, prèviament batudes, condimentar amb sal, pebre i nou moscada
Barrejar els trossos de pollastre amb la salsa i les tallarines i servir calents.

Notes

Aquesta mateixa recepta es pot preparar al forn, cuinar els tallaraines, a part fer la beixamel, picar el pollastre i a més una mica de pernil, cuinar amb una mica de mantega, posar en una font per forn greixada amb una mica de mantega, una capa de tallarines, una altra de pollastre i pernil, seguit per sobre salsa i així fins a la ultima capa que ha de ser de salsa beixamel més una capa de formatge parmesà. Gratinar fins que el formatge quedi d'un bonic color daurat. Per servir es talla en quadres com una lasanya


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1885 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: