Besuc al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Besuc
  • Oli
  • Ceba
  • Albergínies
  • Api
  • Pastanagues
  • Pèsols
  • Tomàquets
  • Patates

4 racions

Elaboració

A la safata del forn posem tallat tot a trossos molt petits la ceba, les albergínies, l'api, les pastanagues, els pèsols, els tomàquets i les patates, a sobre de totes aquestes verdures posem el Besuc salpebrat i ruixem tot amb oli d'oliva a més del suc d'una llimona, introduïm la safata al forn i ho fem a foc lent fins que el peix quedi tendre i dauradet


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1382 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: