Besuc al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Besuc
  • Oli
  • Ceba
  • Albergínies
  • Api
  • Pastanagues
  • Pèsols
  • Tomàquets
  • Patates

4 racions

Elaboració

A la safata del forn posem tallat tot a trossos molt petits la ceba, les albergínies, l'api, les pastanagues, els pèsols, els tomàquets i les patates, a sobre de totes aquestes verdures posem el Besuc salpebrat i ruixem tot amb oli d'oliva a més del suc d'una llimona, introduïm la safata al forn i ho fem a foc lent fins que el peix quedi tendre i dauradet


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: