Macarrons amb carxofes
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons,
- 6 cullerades d'oli,
- 3 grans d'all,
- 2 cebes,
- 2 carbassons,
- 2 pebrots de piquillo,
- Sal,
- Pebre recent mòlt,
- 6 tomàquets madurs,
- 1 culleradeta d'alfàbrega picada,
- 8 carxofes tendres
- 4 cullerades de mató.
4 racions
Elaboració
Escalfa, en una cassola, 5 cullerades d'oli d'oliva a foc suau, afegir els alls i la ceba picats fins, quan comenci a agafar color afegeix els carbassons tallats a rodanxes fines, incorpora els pebrots rentats, partits en tires i sense llavors, salpebra al gust, remou i ofegar uns 5 minuts, fins que les verdures s'estovin, afegeix els tomàquets, picats, pelats i sense llavors, salpebra al gust i afegeix l'alfàbrega.
Cuina de 5 a 6 minuts fins que la salsa espesseixi una mica.
Divideix les les carxofes en meitats i si són grans a quarts, les fregim en oli fins que s'estovin i les posem a la cassola, remou perquè es barregi bé, i cuina uns instants més, apaga el foc i reserva a la calor.
Escalfa força aigua, a foc viu, assaona al gust i afegeix la resta d'oli, quan arrenqui el bull agrega els macarrons i cou fins que estiguin al dente, escurrre la pasta, porta a una font prèviament escalfada, esmicola el mató per sobre, remou i barreja, ruixa amb la salsa reservada i serveix de seguida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1572 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c