Cintes arrissades amb pebrots i albergínies

Ingredients

  • 500 grams de cintes arrissades,
  • 2 albergínies,
  • 2 pebrots verds,
  • 5 cullerades d'oli d'oliva,
  • 1 ceba,
  • 1 ramet d'alfàbrega,
  • 500 grams de tomàquets madurs per salsa, o de llauna, al natural,
  • Oli per fregir les albergínies,
  • Sal i pebre,
  • Formatge ratllat, manxec sec o roncal.

4 racions

Elaboració

Escaldar els tomàquets, pelar-los i tallar la polpa a trossets petits, eliminant les llavors.
Tallar els pebrots a tires no gaire llargues, eliminant els filaments i les llavors.
Tallar les albergínies, sense pelar, en rodanxes, traient les llavors només si són grans, fregir en abundant oli, retirar-les quan estiguin daurades i col · locar sobre paper absorbent de cuina.
Condimentar amb un pessic de sal i pebre i mantenir a la calor.
En una cassola, ofegar en oli la ceba picada, quan comenci a daurar, afegir els pebrots ia continuació afegir el tomàquet, assaonar amb sal i pebre, i coure a foc lent durant uns 15 minuts.
Coure la pasta al dente, remenant de tant en tant durant la cocció, escórrer i condimentar amb la salsa preparada, abocar en una safata de servir, escampar-hi formatge ratllat i decorar amb les albergínies fregides, servir abans que es refredi.

Notes

Les cintes arrissades es poden substituir per la pasta que més us agradi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1378 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: