Fideus a la marinera

Ingredients

  • 1 sèpia congelada
  • 250 grs de cloïsses
  • 300 grs de fideus
  • 1 gra d’all
  • 1 ceba petita
  • 50 grs de farina
  • 3 gots de caldo de peix
  • Una mica de pebre vermell
  • Sal i julivert
  • Oli

4 racions

Elaboració

Talleu la sèpia en daus.
Obriu les cloïsses al vapor, coleu el caldo que deixen anar i reserveu-lo.
Piqueu l’all i la ceba, ofegueu-los en l’oli, afegiu-hi la farina i enrossiu-ho. Afegiu-hi la sèpia i, tot seguit, el pebre vermell, el caldo i l’aigua de les cloïsses.
Saleu-ho.
Tireu-hi els fideus i coeu el temps indicat.
Afegiu-hi les cloïsses, escalfeu-ho i empolvoreu-ho amb julivert.
El caldo ha de quedar ben espès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2605 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: