Ales de pollastre al vi blanc
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 kg. d'aletes de pollastre
- Orenga
- 2 grans d'all
- Vi blanc sec
- 4 tomàquets madurs
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
En una paella amb mig got d'oli, salteu les aletes ben netes de plomes i quan es daurin aparta a un plat.
En 2 cullerades de l'oli restant, sofregeixi els alls i esclafa quan estiguin tous. Incorpora a la paella els tomàquets, pelats i trossejats, per fer una salsa espessa.
Als 5 minuts, afegeix 1 vaset de vi i una cullerada de orenga.
Col · loca en la salsa les aletes, deixe coure altres 15 minuts i serveix ben calent.
Notes
Aquestes aletes es poden preparar al forn, amb la bossa de plàstic adequada, posant tots els ingredients en cru en el seu interior i tancant la mateixa. El gran avantatge és que no s'embruta el forn. Aquestes bosses de plàstic per cocció al forn es troben en Mercadona. La marca de fabricació és "ITS foil, film i paperproducts" Holanda
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2368 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.