Ales de pollastre al vi blanc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg. d'aletes de pollastre
  • Orenga
  • 2 grans d'all
  • Vi blanc sec
  • 4 tomàquets madurs
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

En una paella amb mig got d'oli, salteu les aletes ben netes de plomes i quan es daurin aparta a un plat.
En 2 cullerades de l'oli restant, sofregeixi els alls i esclafa quan estiguin tous. Incorpora a la paella els tomàquets, pelats i trossejats, per fer una salsa espessa.
Als 5 minuts, afegeix 1 vaset de vi i una cullerada de orenga.
Col · loca en la salsa les aletes, deixe coure altres 15 minuts i serveix ben calent.

Notes

Aquestes aletes es poden preparar al forn, amb la bossa de plàstic adequada, posant tots els ingredients en cru en el seu interior i tancant la mateixa. El gran avantatge és que no s'embruta el forn. Aquestes bosses de plàstic per cocció al forn es troben en Mercadona. La marca de fabricació és "ITS foil, film i paperproducts" Holanda


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2481 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: