Ous remenats

Ingredients

  • 1 culleradeta de mantega
  • 1 cullerada de ceba picada fina
  • 2 cullerades de tomàquet fresc picat sense llavors
  • 2 Ous
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Escalfem la mantega en una paella a foc lent.
Quan s'hagi fos, hi afegim la ceba i la cuinem fins que estigui transparent.
Després, afegim el tomàquet i ho deixem cuinar durant 2 o 3 minuts.
A continuació, tirem els ous batuts i salpebrem.
Remenem bé amb una espàtula de fusta.
Servim seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1615 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Estimats amics del Fòrum:
Fugint del fred Suís em passaré uns dies per Andalusia, anire passant receptes segons les posibiliades que tingui en connectar a internet, el meu retorn el tinc projectat per al 17 de Març.
Una abraçada per a tots.
Joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, que tinguis un bon viatge, ja ens retrovarem quan tornis, amb les teves excel·lents receptes. Una abraçada. Quim

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: