Ous remenats

Ingredients

  • 1 culleradeta de mantega
  • 1 cullerada de ceba picada fina
  • 2 cullerades de tomàquet fresc picat sense llavors
  • 2 Ous
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Escalfem la mantega en una paella a foc lent.
Quan s'hagi fos, hi afegim la ceba i la cuinem fins que estigui transparent.
Després, afegim el tomàquet i ho deixem cuinar durant 2 o 3 minuts.
A continuació, tirem els ous batuts i salpebrem.
Remenem bé amb una espàtula de fusta.
Servim seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1485 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Estimats amics del Fòrum:
Fugint del fred Suís em passaré uns dies per Andalusia, anire passant receptes segons les posibiliades que tingui en connectar a internet, el meu retorn el tinc projectat per al 17 de Març.
Una abraçada per a tots.
Joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, que tinguis un bon viatge, ja ens retrovarem quan tornis, amb les teves excel·lents receptes. Una abraçada. Quim

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: