Orella de porc Mezzaselva
Ingredients
- 4 peces d'orella de porc,
- 1 lt d'aigua salada,
- 40 gr de mantega,
- 100 gr de pa blanc acabat de ratllar
- 4 branquetes de julivert, picat
- 4 branquetes de farigola, picades
- 4 branquetes de marduix picada
- 4 branquetes de estragó picat
- 2 pessics de nou moscada
4 racions
Elaboració
Barreja les molles de pa o el pa ratllat amb les herbes picades, la nou moscada i una mica de sal.
Les orelles de porc es posen a bullit en aigua amb sal durant aproximadament 1 1/2 hores.
Escórrer i pinzella amb mantega fosa i passa per la mescla de pa ratllat amb herbes
Les orelles es col · loquen en una graella i es couen a l'aire lliure, al forn o fregides amb molt d'oli, que quedin ben torradetas
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
855 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.