Orella de porc Mezzaselva

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 peces d'orella de porc,
  • 1 lt d'aigua salada,
  • 40 gr de mantega,
  • 100 gr de pa blanc acabat de ratllar
  • 4 branquetes de julivert, picat
  • 4 branquetes de farigola, picades
  • 4 branquetes de marduix picada
  • 4 branquetes de estragó picat
  • 2 pessics de nou moscada

4 racions

Elaboració

Barreja les molles de pa o el pa ratllat amb les herbes picades, la nou moscada i una mica de sal.
Les orelles de porc es posen a bullit en aigua amb sal durant aproximadament 1 1/2 hores.
Escórrer i pinzella amb mantega fosa i passa per la mescla de pa ratllat amb herbes
Les orelles es col · loquen en una graella i es couen a l'aire lliure, al forn o fregides amb molt d'oli, que quedin ben torradetas


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

912 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: