Orella de porc Mezzaselva

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 peces d'orella de porc,
  • 1 lt d'aigua salada,
  • 40 gr de mantega,
  • 100 gr de pa blanc acabat de ratllar
  • 4 branquetes de julivert, picat
  • 4 branquetes de farigola, picades
  • 4 branquetes de marduix picada
  • 4 branquetes de estragó picat
  • 2 pessics de nou moscada

4 racions

Elaboració

Barreja les molles de pa o el pa ratllat amb les herbes picades, la nou moscada i una mica de sal.
Les orelles de porc es posen a bullit en aigua amb sal durant aproximadament 1 1/2 hores.
Escórrer i pinzella amb mantega fosa i passa per la mescla de pa ratllat amb herbes
Les orelles es col · loquen en una graella i es couen a l'aire lliure, al forn o fregides amb molt d'oli, que quedin ben torradetas


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

855 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: