Pesto de nous i Llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 grams de nous
  • 2 llimones orgànics
  • 1,5 dl. Oli d'oliva
  • 4 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • 1 manat de julivert de fulla plana
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Prees calfa el forn a 200 graus.
Col•loca les nous a la plata del forn i rosteix-les fins que la pell comença a afluixar.
Posa els fruits secs en un drap, frega una contra l'altra durant un temps, fins que la pell es desprengui
Ratlla finament la pela de llimona.
Pica en un morter les nous i la closca de llimona, afegeix l’oli.
Barreja amb el formatge parmesà.
Pica finament el julivert i barreja al pesto moments abans de servir.
Assaona el pesto amb sal i pebre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mireia Ribas diu:
Hola Joan,

Tenim un projecte relacionat amb la cuina de temporada que es diu Escuracassoles.cat. Aquesta setmana hem triat receptes amb la llimona com a protagonista i una de les seleccionades és aquesta de pesto de llimona. Ens sembla molt original i segur que ha d'estar boníssima.

Si vols fer-hi un cop d'ull:
http://escuracassoles.wordpress.com/?p=661&preview=true

Gràcies per compartir-la!
Mireia Ribas
Escuracassoles.cat

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: