Canelons de bacallà

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 600 grams de bacallà dessalat, esmicolat i sense espines.
  • 2 decilitres de nata liquida.
  • 50 grams de mantega.
  • 1 ceba picada.
  • 1 cullerada de farina.
  • 2 fulles de llorer.
  • ½ tassa de nous picades.
  • 1 cullerada de julivert picat.
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb mantega daura la ceba.
Ofega la farina i afegeix el bacallà, que cogui 2 minuts.
Després afegeix el julivert, el llorer, les nous, la nata i la nou moscada.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb una salsa de ceba.

Notes

La salsa de ceba la trobareu a la recepta "Canelons de bledes (de règim)"


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5985 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: