Canelons de pit de pollastre

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 2 pits de pollastre.
  • 6 cebes grans.
  • 60 grams de formatge emmental ratllat.
  • 6 cullerades d'oli.
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ofega a foc lent les cebes fins que estiguin toves, assaona amb sal i nou moscada.
Fregeix els pits i tritura-ls.
Fora del foc, barreja el pollastre amb la ceba i afegeix el formatge.
Un cop ben barrejat, omple els canelons.
Cobreix amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.
Serveix ben calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1375 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: